Beste fietsendragers 2022 - De fietsendragerspecialist

Beste fietsendragers 2022

De beste fietsendragers van 2022! Wat is er fijner dan een tijdje met de fiets erop uit? Dat is geen enkel probleem als je over een goede fietsendrager beschikt. Maar, wat is nu eigenlijk een goede fietsendrager? We hebben daarom een aantal website vergelijken en daaruit de gemiddelden genomen. Zo komen we tot een top vijf beste fietsendragers 2022. Er is een aantal eisen waar een goede fietsendrager aan moet voldoen:
• Gemakkelijk kantelbaar
• Licht van gewicht
• Sterk en stevig
• Gemakkelijk fietsen op te plaatsen
• Eenvoudig op de auto te monteren

 

Top 5 beste fietsendragers van 2022

 

1. Thule Easyfold XT2 933

In vrijwel iedere test komt hij voor en altijd in de top: de Thule Easyfold XT2. Deze fietsendrager wordt onder meer geprezen, omdat hij opvouwbaar, en dus gemakkelijk mee te nemen, is. Daarnaast is hij eenvoudig op de auto te monteren en is hij licht van gewicht. Je kunt hier iedere fiets op plaatsen. Het enige dat in zijn nadeel spreekt, is de relatief hoge prijs.

2. Pro User Diamant

Deze fietsendrager is door de Consumentenbond uitgeroepen tot Beste Koop. De reden hiervoor is dat hij bijna de kwaliteiten van de Thule Easyfold XT2 evenaart en daarbij goedkoper in aanschaf is. Ook deze fietsendrager is gemakkelijk op te vouwen, is licht van gewicht en je kunt er iedere fiets op vervoeren. Toch gaat het opvouwen en kantelen net iets minder vlot dan bij de Thule Easyfold XT2.

3. Uebler i21

De Uebler i21 is eveneens een fietsendrager die in alle testen goed naar voren komt. Dit Duitse merk staat voor degelijkheid en dat is precies wat deze fietsendrager dan ook is. Hier kun je jaren plezier van hebben. Daarnaast is deze drager zeer betaalbaar en klein van formaat. Volgens de fabrikant is dit de kleinste fietsendrager ter wereld.

4. Thule Easyfold 932

De Thule Easyfold 932 is net als de XT2 een prima fietsendrager met veel kwaliteiten. Wat vooral opvalt, is de sterke en robuuste uitstraling. Je kunt hier echter “slechts” twee fietsen op meenemen en er zit geen oprijgoot bij. Verder heeft hij alle eigenschappen die je van een goede kwaliteit fietsendrager mag verwachten.

5. Thule Euroride 943

Het valt op dat Thule goed vertegenwoordigd is in de top vijf van beste fietsendragers 2022. De Thule Euroride 943 komt hier in voor, omdat het een hele handige fietsendrager is. Helaas kun je er geen E-bikes op vervoeren, maar drie stadsfietsen neem je met gemak mee. Daarnaast is hij aantrekkelijk geprijsd.