Beste fietsendragers voor elektrische fietsen - De fietsendragerspecialist

Beste fietsendragers voor elektrische fietsen

U heeft een fietsendrager voor uw elektrische fiets nodig? Dan wilt u natuurlijk wel beste voor uw situatie kopen. Wellicht gebruikt u de fietsendrager voor uw gewone fiets, maar heeft u ondertussen ook een e bike. Dan is het zaak om te gaan kijken wat er handig is met uw fiets en auto. Lees hieronder wat momenteel de beste fietsendragers voor elektrische fietsen zijn.

Bekijk alle e bike dragers bij Bol

 

Top 4 beste fietsendragers voor elektrische fietsen

Yakima FoldClick 2

Deze Yakima staat absoluut aan de top. Wellicht kent u dit merk minder goed en bent u vooral bekend met het bekende topmerk Thule. Deze FoldClick doet daar echter niet voor onder. Qua gebruikersgemak wint hij het zelfs van de Thule. Dit komt voornamelijk door het gewicht. Hij is maar liefst 5 kilo lichter. Verder kunt u hem vrij compact inklappen, zodat hij met gemak in de achterbak past.

 

XLC Azura 2.0

Kijkt u bij uw zoektocht naar de beste fietsendrager voor elektrische fietsen vooral naar de prijs, dan komt deze Azura zeer goed uit de bus. De kwaliteit is zeker vergelijkbaar met een Thule fietsendrager, maar hij is een heel stukje goedkoper. De prijs-kwaliteitsverhouding is dan ook uitstekend. Pakt u deze fietsendrager uit de doos, dan zult u zien dat hij meteen klaar is om te gebruiken. U vouwt hem uit en de fiets kan er direct op. Daarnaast is de drager eenvoudig kantelbaar, dus u kunt gewoon in uw auto als de fietsendrager bevestigd is. U hoeft niet overbodig te tillen als er iets achteruit de auto gepakt moet worden.

Thule Velospace XT2 938

Uiteraard noemen we ook de welbekende Thule fietsendrager. Dit merk is nog steeds een van de betere. Helaas betaal je bij deze fietsendragers wel de hoofdprijs. Met de kwaliteit zit het echter helemaal goed. U weet zeker dat de fietsendrager betrouwbaar is, lang meegaat en voorzien is van een handig ratelsysteem. Daarnaast is het prettig dat er geen scherpe randen aan de drager zitten. U hoeft niet bang te zijn dat u iets open haalt.

Pro User Diamant

Tijdens uw zoektocht naar de beste fietsendrager elektrische fietsen, moet u zeker ook deze Diamant in overweging nemen. Deze fietsendragers worden al heel wat jaren gemaakt, maar zijn nog altijd van uitstekende kwaliteit. Heel handig is het feit dat deze fietsendrager geschikt is voor vrijwel alle trekhaken. Ook lukken er met gemak 2 elektrische fietsen op.

Conclusie beste fietsendragers voor elektrische fietsen

Zoals u ziet, is er voor elk wat wils. Welke keus uiteindelijk voor u de beste keus is, hangt af van uw persoonlijke wensen. Gaat u vooral voor een betrouwbaar merk of speelt het budget ook een belangrijke rol? In beide gevallen is het zeker mogelijk om een goede fietsendrager elektrische fietsen te vinden.

Bekijk alle e bike dragers bij Bol