Fietsendragers voor 3 fietsen - De fietsendragerspecialist

Fietsendragers voor 3 fietsen

Ben jij op zoek naar een fietsendrager voor 3 fietsen? Wij hebben een lijst gemaakt met dragers waar allemaal 3 fietsen op kunnen. De lijst is opgedeeld in trekhaakdragers en achterklepdragers. Kijk goed naar welk gewicht de dragers aan kunnen, want dat verschilt nogal per drager, zeker als je ook van plan bent een elektrische fiets mee te nemen.

 

Trekhaakdragers voor 3 fietsen

Trekhaakdragers kunnen op vrijwel alle auto’s met een trekhaak Maar omdat het gaat om 3 fietsen, raden wij aan om goed te kijken welk gewicht je trekhaak aan kan.

 

Thule Euroride 943

1. Thule VeloSpace 939

Een veelzijdige drager voorzien van alle gemakken. Bijna alle fietsen van kinderfiets tot  mountainbikes kunnen er op. Door het handige kantelsysteem, is ook de achterbak goed bereikbaar.  Het is één van de meer basis modellen van Thule, waardoor de prijs voor een Thule drager zeker meevalt. Maar het is wel de kwaliteit en degelijkheid die je van een Thule drager verwacht.

Prijs: € 729,-
Laadgewicht:  60 kg
Aantal fietsen: 3
Gewicht drager: 20,6 kg
Montage:  Trekhaak

Shop    Productspecificaties >

 

Atera Strada Sport M32. Atera Strada Sport M3

De Atera Strada Sport M3 fietsendrager biedt plek voor 3 fietsen, waarbij zelfs elektrische fietsen geplaatst kunnen worden. Door middel van snelsluiters en de framehouders die om het fietsframe gezet worden, worden de fietsen gemakkelijk vastgezet. De bevestiging van de Atera Strada Sport M3 fietsendrager is op de trekhaak, met als bijkomend voordeel dat er een kantelfunctie op zit. Hierdoor is er toegang tot de kofferbak, terwijl de fietsendrager met eventuele lading al geplaatst is.

Prijs: € 592,72
Laadgewicht:  60 kg
Aantal fietsen: 3
Gewicht drager: 16,5 kg
Montage:  Trekhaak

Shop    Productspecificaties >

 

NEW Spark 3 fietsendragers 3V

3. NEW Spark 3 fietsendragers 3V

De Spark 3 fietsendrager 3v is een stalen fietsendrager, welke door middel van het hefboommechanisme en vergrendelpen op de trekhaak bevestigd kan worden.
Er is plek voor 3 fietsen, die door aanpasbare wieldragers gemakkelijk te plaatsen zijn. Doordat de wieldragers riemen met klikmechanisme hebben, kunnen alle soorten fietsen geplaatst worden. Van de kleinste kinderfietsen tot fietsen met grote velgen, alles kan meegenomen worden op de Spark 3 fietsendrager 3v.

Prijs: € 439,90
Laadgewicht:  55 kg
Aantal fietsen: 3
Gewicht drager: 20 kg
Montage:  Trekhaak

Shop    Productspecificaties >

 

 

Fietsendrager Buzzracer 34. BUZZRACER 3

De Buzzracer 3 is een stevige en goed uitziende fietsendrager, waar maar liefst drie fietsen op geplaatst kunnen worden. De maat van de fietsen maakt niet uit, zelfs een kleine kinderfiets past! De fietsendrager kan gemakkelijk in elkaar gezet worden en is snel klaar voor gebruik. In opgevouwen toestand is de Buzzracer 3 zeer compact.

Prijs: € 279,90
Laadgewicht: Totaal 60 kg (per fiets maximaal 20 kg)
Aantal fietsen: 3
Gewicht drager: 14,5 kg
Montage:  Trekhaak

Shop    Productspecificaties >

 

Achterklepdragers voor 3 fietsen

Bij achterklepdragers is het belangrijk dat je goed kijkt bij de specificaties of de drager ook op jouw auto past. De meeste zijn redelijk universeel, zeker de wat bekendere merken.

 

Yakima Fietsendrager Halfback 3

1. Yakima Fietsendrager Halfback 3

De Halfback is van het A-merk van Yakima en dat is te merken. Het is de grote broer van de Fullback. Je kan er drie fietsen op kwijt en de nieuwe SuperCush ZipStrip™-houders zetten de fietsen vast en maken het op- en afladen super eenvoudig. Door

Prijs: € 299,-
Laadgewicht: Totaal 40,8 kg (maximaal 14 kg per fiets)
Aantal fietsen: 3
Gewicht drager: 10 kg
Montage:  Achterklep

Shop    Productspecificaties >

 

Nordrive Fietsdrager Pyro

2. Nordrive Fietsdrager Pyro

Het is eenvoud wat dee Pyro tot een simpele en degelijke drager maakt. Hij werkt recht toe recht aan en is voor de meeste driehoekframe fietsen geschikt. Hij is op te klappen als hij leeg is tot een handiger meeneem formaat.

Prijs: € 279,99
Laadgewicht:  45 kg
Aantal fietsen: 3
Gewicht drager: 10 kg
Montage:  Achterklep

Shop    Productspecificaties >

 

Achterklep fietsendrager Mottez High Mount

3. Mottez high mount

Deze nog wat onbekendere fietsendrager komt van het Franse bedrijf Mottez. Het is jammer dat hij onbekend is, want hij is heel veelzijdig. Er kunnen drie fietsen op van 15 kg per fiets en je kan van deze drager zowel aan je achterklep als aan de dakrails bevestigen. Hierdoor past de drager op heel veel verschillende auto’s (Bekijk of jouw auto er tussen staat). De prijs ligt ook weer een stukje lager dan de andere achterklepdragers. Als enige nadeel zou ik zeggen dat het plaatsen en vastmaken van de drager met fietsen wat tijd kost. (Bekijk hoe je de drager monteerd)

Prijs: € 164,95
Laadgewicht:  45 kg
Aantal fietsen: 3
Gewicht drager: 8,20 kg
Montage:  Achterklep

Shop    Productspecificaties >

 

Thule FreeWay Fietsendrager 9684. Thule Freeway fietsendrager 968

De Thule Freeway fietsendrager 968 is te bevestigen op de achterklep van de auto en heeft plaats voor 3 fietsen. Het aluminium is op plaatsen waar de drager de auto of fietsen raakt, bekleed met rubber voor een goede bescherming. Tevens zijn er accessoires beschikbaar die ervoor zorgen dat iedere fiets zonder standaardframe hiermee vervoerd kan worden!

Prijs: € 110,-
Laadgewicht: 45 kg (maximaal 15 kg per fiets)
Aantal fietsen: 3
Gewicht drager: 5,1 kg
Montage:  Achterklep

Shop    Productspecificaties >

 

Beste fietsendrager voor 3 fietsen

Er zijn veel verschillende fietsendragers voor 3 fietsen, de belangrijkste punten blijven toch; wat wil je vervoeren, wat is er mogelijk met jouw auto en welk budget ben je bereid er aan uit te geven. Als je deze punten eerst voor jezelf bedenkt en dan kijkt welke drager er bij die wensen past en je goed inleest, kan je niet snel fout gaan.