Fietsendrager Bagagebox - De fietsendragerspecialist

Bagagebox

Niets is zo vervelend als wanneer je niet al jouw spullen mee kunt nemen tijdens een langere rit. Zeker met een fietsendrager achterop, wanneer je de kofferbak niet meer open krijgt. Een bagagebox biedt hier de beste oplossing voor. De spullen zitten goed opgeborgen, maar je kunt er bij iedere stop wel direct bij.

Waar gebruik je een bagagebox voor?

Een bagagebox wordt ook wel een fietskoffer genoemd. Het is extra opbergruimte voor wanneer je auto of caravan vol is. Je bevestigt de box op jouw fietsendrager, waarna je al jouw spullen erin kunt stoppen. Hierdoor kun je bepaalde spullen toch uit de auto laten, maar hoef je niet de hele fietsendrager eraf te halen om de kofferbak te kunnen openen.

Bekijk de video over de bagagebox.

Waar moet je op letten?

Voordat je een box aan gaat schaffen, moet je goed weten welke formaten er beschikbaar zijn. Er zijn namelijk grote en kleine boxen te vinden, waardoor je zelf bepaalt hoeveel spullen je mee kunt gaan nemen. Ook de sluiting moet goed zijn. Bekijk daarom of de box afgesloten wordt met een sleutel, zodat je jouw spullen onderweg niet verliest.

Shop voor bagageboxen bij BOL

Shop voor Thule Backspace XT bij Bol