FIetsendragerdraaiknop - De fietsendragerspecialist

Draaiknop

De fietsendragerdraaiknop is een accessoire om de fietsendrager af te kunnen sluiten zodat de fietsen vast staan.

Waar gebruik je de fietsendrager draaiknop voor?

De fietsendrager draaiknop is bevestigd in de framehouder en zorgt ervoor dat de fietsen op hun plek blijven wanneer ze op de fietsendrager staan. Als de fietsen op de drager geplaatst zijn, wordt de draaiknop vastgedraaid waardoor deze niet meer door het frame kan schuiven. De vast gedraaide knop zorgt voor extra ondersteuning van de fiets, waardoor deze geen lichte verschuivingen kan maken. Bij gebruik van de knop is het belangrijk dat deze ook echt goed vastgedraaid wordt, zodat deze niet los trilt tijdens het vervoer.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een knop?

Wanneer een fietsendrager draaiknop aangeschaft wordt, is het belangrijk om te controleren of de draaiknop past op uw fietsendrager. De meeste knoppen passen op de meeste fietsendragers maar dit geldt niet voor alle modellen.
Verder zijn er twee opties in de draaiknoppen. Als eerst is er de standaard knop, zoals deze ook geleverd wordt bij de fietsendrager. Als tweede zijn er ook knoppen die met een sleutel op slot te zetten zijn. Dit voorkomt dat bijvoorbeeld een ander de knoppen kan verplaatsen, wat voor onveilige situaties kan zorgen.

Aanbod Bol voor draaiknopen