Fietsendrager Oprijgoot - De fietsendragerspecialist

Oprijgoot

Een handige accessoire die je leven een stuk gemakkelijker kan maken. Tegenwoordig worden fietsen steeds zwaarder, een goede oprijgoot biedt dan een uitkomst. Je rijd de fiets zo omhoog je fiestendrager in. Daarnaast is hij ook nog gemakkelijk mee te nemen en vaak erg licht.

Waar gebruik je een oprijgoot voor?

Je kan een oprijgoot bevestigen aan je fietsendrager, zodat je gemakkelijk een fiets je drager op duwt. Op deze manier is er weinig kracht nodig om een fiets op je drager te krijgen. Zeker als je elektrische fietsen hebt kan dit anders een uitdaging zijn.

Bekijk hoe dit bijvoorbeeld met de Thule Loading Ramp gaat.

Waar moet je op letten?

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten als je een oprijgoot aan gaat schaffen. De meeste merken hebben ook een goot in hun assortiment, deze zullen dus altijd goed passen bij je fietsendrager. Maar er zijn ook een aantal die universeel gebruikt kunnen worden. Zoek wel altijd goed uit of hij echt bij jouw drager gebruikt kan worden. Verder zijn er lange en korte goten, een langere kan handig zijn als je een stijle oprit hebt.

Er zijn ook oprijgoten die gevouwen kunnen worden, zodat ze nog minder ruimte innemen. Dit is bij de langere goten zeker het overwegen waard!

Shop voor oprijgoten