Fietsendrager Verloopstekker - De fietsendragerspecialist

Verloopstekker

De fietsendrager verloopstekker is een accessoire waarmee de fietsendrager gemakkelijk aan de connector van uw auto aangesloten kan worden.

Waar gebruik je de verloopstekker voor?

De stekker wordt gebruikt om de fietsendrager te kunnen koppelen met de auto. Waarbij de fietsendrager een 7 polige aansluiting heeft en de auto een 13 polige. Door de koppeling tussen de auto en de fietsendrager te maken, kan er gebruik gemaakt worden van de richtingaanwijzers, stop- en standlichten, achteruitrijlichten, mistlicht en eventueel de nummerplaatverlichting op de fietsendrager. De verloopstekker zorgt er dus voor dat alle mogelijkheden van de fietsendrager gebruikt kunnen worden en dit vergroot de veiligheid onderweg!

Bekijk de video over het bevestigen van de stekker.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een stekker?

Allereerst moet er voor de aanschaf van een stekker gekeken worden, welke opties de fietsendrager heeft. Sommige modellen hebben geen verloopstekker nodig, omdat deze de extra verlichtingsopties niet hebben. Wanneer de fietsendrager deze opties wel heeft, moet gekeken worden of de fietsendrager inderdaad een 13-polige aansluiting heeft. Als dit het geval is, moet deze omgezet worden naar een 7 polige aansluiting om verbonden te kunnen worden met de auto.

Bij het aansluiten van de verbinding moet eerst de fietsendrager geplaatst worden, waarna de verloopstekker aangesloten kan worden.

Aanbod Bol voor verloopstekkers