FietsendragerHoes - De fietsendragerspecialist

Fietsendragerhoes

De fietsendragerhoes is een accessoire die over de fietsen getrokken wordt, wanneer deze op een fietsendrager zijn bevestigd.

Waar gebruik je de fietsendragerhoes voor?

De fietsendrager hoes zorgt ervoor dat de fietsen onderweg beschermd worden, bijvoorbeeld voor opspattende steentjes. Daarbij voorkomt de hoes dat de bevestigingsbanden en andere onderdelen kunnen gaan klapperen door de wind. De hoes is dus een beschermende hoes voor de fietsen en zal het reisgemak vergroten.

Bekijk deze video over de bevestiging van een hoes.

Waar moet je op letten?

Wanneer je een fietsdrager hoes aan wilt schaffen, zijn er een aantal dingen waarop gelet moet worden. Zo is het belangrijk om de juiste maat te nemen (afhankelijk van de capaciteit van de fietsendrager), om er zeker van te zijn dat de hoes sluitend aangebracht kan worden. De opening aan de onderkant van de fietsendrager moet zo klein mogelijk zijn, om de weerstand en het klapperen van de hoes zo veel mogelijk tegen te gaan. Verder is het van belang om te kijken hoe de bevestiging van de fietsendrager hoes is. Een goede bevestiging kan zonder al te veel moeite gebruikt worden, laat weinig ruimte met de fietsdrager over en is stevig.

Aanbod Bol.com voor hoezen