Fietsendrager Wandhouder - De fietsendragerspecialist

Wandhouder

De fietsendrager wandhouder of muurhouder is een accessoire waarmee je een drager gemakkelijk kan opbergen, wanneer deze niet gebruikt wordt.

Waar gebruik je de fietsendrager wandhouder voor?

De fietsendrager muurhouder is een ruimtebesparende oplossing om een fietsendrager op te kunnen bergen. Wanneer je de fietsendrager niet gebruikt, staat deze vaak in de weg in de schuur of garage, maar door hem op te hangen aan de muur zal deze een stuk minder ruimte innemen! De fietsendrager houder bestaat uit één of twee armen of knoppen, waarop de fietsendrager gehangen kan worden.

Waar moet je op letten?

Wanneer je een fietsendrager wandhouder aan wilt schaffen, zijn er een aantal dingen waarop gelet moet worden. Zo zijn er verschillende bevestigingen van de houder zelf. Let van te voren goed op, of deze bevestiging gebruikt kan worden op de muur die je in gedachten hebt om de houder op te plaatsen. De meest standaard bevestiging is gemakkelijk toe te passen en kan op vrijwel alle muren.

Verder zit er verschil in één of twee armen of knoppen, waarbij universele wandhouders vaak uit één knop bestaan. Het is belangrijk om te kijken of de wandhouder die je aan wilt schaffen, geschikt is voor de fietsendrager die je er mee wilt ophangen.

Aanbod Bol.com voor wandhouder