Pro User Diamant fietsendrager 2 fietsen - De fietsendragerspecialist

Pro User Diamant fietsendrager 2 fietsen

Pro User Diamant fietsendrager 2 fietsen beste koopDe Pro User Diamant fietsendrager 2 is een trekhaakdrager met veel mogelijkheden. Door de extra opties die standaard op de drager zitten, is er een groot gebruikersgemak. Daarbij is hij als Beste koop mei 2020 uitgeroepen door de Consumentenbond.

Shop

Fietsen vervoeren

De fietsendrager is gemaakt van staal en aluminium en heeft plek voor twee fietsen. De brede rijgoot van 5 cm en de mogelijkheid voor framematen van 0 tot 80 mm zorgen ervoor dat bijna iedere fiets er op kan. In combinatie met een draaggewicht van 60 kg is deze fietsendrager heel geschikt voor elektrische fietsen.
Als extra optie is het mogelijk om extra oprijgoten aan te schaffen. Dit zal het plaatsen van fietsen op de fietsdrager nog gemakkelijker maken, doordat de fietsen er zo opgereden kunnen worden.

Bevestigen

De drager is door middel van een hefboomsluiting gemakkelijk op bijna iedere trekhaak te monteren. Daarbij heeft de Pro User Diamant een kantelfunctie, waardoor de kofferbak ten alle tijde toegankelijk is. De bevestiging van de fietsen op de drager is mogelijk door frameklemmen, waardoor de fietsen zeer stevig op de drager staan. De frameklemmen zijn afneembaar, zodat ze gemakkelijk op de juiste plek bevestigd kunnen worden om de fietsen vast te zetten.

Pro User Diamant fietsendrager 2 fietsen opgevouwenOpbergen

De Pro User Diamant fietsendrager is gemakkelijk in te klappen, waardoor opbergen zeer handig gaat. De bijgeleverde opberghoes zorgt ervoor dat, waar de ingeklapte fietsendrager ook geplaatst wordt, beschermd weggezet kan worden. De bij de opberghoes behorende spanbanden, zorgen ervoor dat de fietsendrager stevig in elkaar geklapt blijft. Dit vergroot het gemak wanneer verplaatsing van de fietsendrager nodig is.

Conclusie

De Pro User Diamant fietsendrager is geschikt voor bijna iedere auto met trekhaak en door de eigenschappen van de drager is het voor bijna iedere fiets mogelijk om met deze drager getransporteerd te worden. De bevestiging is zeer gemakkelijk en de extra kantelfunctie zorgt voor extra gemak om overal bij te kunnen.
De mogelijkheden en accessoires om de fietsendrager op te bergen, zorgen ervoor dat deze fietsendrager ook niet in de weg zal staan wanneer deze niet gebruikt wordt. Kortom, de Pro User Diamant fietsendrager zorgt voor groot gemak bij het vervoeren van fietsen!

Shop