Fietsendrager van Merk Thule - De fietsendragerspecialist

Fietsendrager Thule

Ben je op zoek naar een goeie fietsendrager? Kijk dan zeker eens naar het assortiment van fietsendrager Thule. Trouwens: waarschijnlijk komt dit Zweedse merk vanzelf wel op je pad voorbij tijdens jouw zoektocht naar een fietsendrager.

Thule assortiment

Oorsprong Thule

Fietsendragermerk Thule werd opgericht in 1942, nog niet met fietsendragers in het assortiment natuurlijk. De basis was vismateriaal, later kwamen daar sneeuwkettingen, skirekken, autobagagerekken en skiboxen bij. In 1992 was daar dan de introductie van de trekhaakfietsdrager, zoals hij voluit heet. Tegenwoordig produceert en verkoopt Thule trouwens ook caravans, kampeerwagens en fietskarren.

Soorten Thule dragers

Bij een fietsendrager denken we al snel aan die uitvoeringen die je op je trekhaak bevestigt. We zien ze vaak op de autoweg op een mooie zomerse dag, achterop een auto, met twee fietsen erop bevestigd. De bestuurder en zijn echtgenote gaan een dagje fietsen of komen daar net van terug. Hoe makkelijk is het om op deze manier je fietsen mee te nemen en ver van huis te genieten van de natuur? Je haalt de natuur als het ware naar je toe door deze toegenomen mobiliteit. Maar er is meer keuze, er zijn namelijk ook fietsendragers die je op het dak van je auto of zelfs op de achterklep bevestigt. En natuurlijk heeft Thule deze in haar assortiment. Bij deze Thule fietsendrager staan je fietsen niet alleen snel en stevig, maar ook nog afgesloten en dus extra veilig.

Trekhaak fietsendragers

Thule heeft diverse fietsendragers voor op je trekhaak. Waar je vaak denkt aan dragers voor twee fietsen, zijn er ook die geschikt zijn voor maximaal vier fietsen. Daarvoor moet er dan wel vaak een fietsadapter aan worden toegevoegd. Bij deze luxere uitvoeringen blijft je kofferbak gewoon bereikbaar. Met een slim bedachte voetpedaal kantel je namelijk de fietsendrager mét fietsen een stukje naar voren. Na gebruik leg je de fietsendrager gewoon in je kofferbak.

Dak fietsendragers

Met een fietsendrager die je op het dak bevestigt, blijft je uitzicht via de achteruitkijkspiegel volledig intact. Wel vangt de fiets daar iets meer wind. Deze dakdragers hebben een speciale goot en een uniek bedachte framehouder. Je fiets is daardoor snel en goed vastgezet. Je hebt niet eens gereedschap nodig.

Achterklep fietsendragers

Geen trekhaak? Liever geen fiets op het dak? Geen probleem. Bij Thule kan je ook terecht voor speciale fietsendragers voor op de achterklep van je auto. Dit toont ook het meedenken van Thule: fietsen meenemen wordt op deze manier mogelijk voor nog meer mensen.

Veiligheid voorop = garantie

Je fietsen staan dus achterop of bovenop je auto, maar veiligheid staat voorop bij Thule. Elke fietsendrager van Thule die jij in overweging neemt is uitgebreid getest. Thule heeft daarvoor een eigen Thule Test Center, een geavanceerde testomgeving waarin het jouw toekomstige en alle andere fietsendragers niet makkelijk is gemaakt. Thule beseft als geen ander dat veiligheid het allerbelangrijkste is, voor je fietsen, voor je auto en voor medeweggebruikers. Daarom worden alle fietsdragers tot het uiterste getest. Je kan er dus 100% van op aan dat jouw fietsdrager flink aan de tand is gevoeld en alle testen, uitgevoerd door de Thule Crew, probleemloos heeft doorstaan. Daarom is Thule ook zo makkelijk met het geven van een ruime garantieregeling. Jouw fietsendrager gaat gegarandeerd lang en ongeschonden mee.

Thule assortiment