Uebler i21 fietsendrager - De fietsendragerspecialist

Uebler i21

De Uebler i21 is de nieuwste drager van Uebler. Het is een prachtig staaltje ingenieurswerk. Want hij is licht, maar sterk en van alle gemakken voorzien (Afneembare afstandhouders met diefstalbeveiliging). Naast dat dit het lichtste model van Uebler op dit moment is, is hij ook nog eens tot een zeer compact formaat op te vouwen. Waardoor meenemen en opbergen zeer gemakkelijk is geworden.

Shop  Of bekijk de specificaties >

 

UEBLER i21 neerklapbaar

Fietsen vervoeren

Op de i21 kan je twee fietsen kwijt. Door het sterke frame is deze drager zeer geschikt voor elektrische fietsen. Wat opmerkelijk is voor zo’n licht model. Er kan in totaal 60 kilo op (2x 30kg). Er is ook een oprijgoot verkrijgbaar om je e-bikes gemakkelijk op de drager te rijden.

Deze drager is kantelbaar zodat je toch nog gemakkelijk in je achtbak kunt komen. Er is een 60 en een 90 graden kantelbare variant. Het kantelen is je uiterst makkelijk gemaakt een pedaal onderaan de fietsendrager.

 

UEBLER i21 bevestigen

Bevestigen

Door het lichte gewicht is de drager gemakkelijk te dragen en het bevestigen is je heel gemakkelijk gemaakt de de iQ-Sluiting. Je schuift de fietsendrager op de trekhaak, kantelen en klaar!

Bekijk het bevestigen van de Uebler i21.

 

UEBLER i21 opgevouwen

Opbergen

Doordat de i21 op te vouwen is tot een zeer compact pakketje én er sterke, maar heel lichte materialen gebruikt zijn. Is het opbergen van de dragen heel gemakkelijk. Er is ook een hoogwaardige opbergtas waar je de drager en eventuele extra’s mooi bij elkaar kunt opbergen.

Opbergtas  Bekijk de specificaties >

 

Conclusie

Wij hebben eigenlijk geen slechte reviews en ervaringen gevonden van deze drager. Hij staat, zeer terecht, in bijna alle lijstjes bovenaan. Het enige wat er over te zeggen valt is dat hij prijzig is, maar hij is het dubbel en dwars waard. Je zal niet snel een fietsendrager vinden die zo veelzijdig is en nog eens gebruiksvriendelijk, licht en sterk ook.

Shop  Of bekijk de specificaties >