De Yakima Foldclick 2 - E-bike fietsendrager - De fietsendragerspecialist
  • Home
  • Yakima
  • De Yakima Foldclick 2 – E-bike fietsendrager

De Yakima Foldclick 2 – E-bike fietsendrager

De Yakima Foldclick 2 is een E-bike fietsendrager waar u gemakkelijk fietsen mee kan vervoeren. Met het gewicht van 14,5 kilogram is dit een relatief lichte fietsendrager, die tegelijkertijd voor veel gemak staat. De stekker van de fietsendrager is 13-polig, maar als bijkomend voordeel wordt de 7-polig verloopstekker meegeleverd.

Shop    Of bekijk de specificaties >

 

Yakima FoldClick 2 gekanteld

Capaciteit

De capaciteit van de Yakima Foldclick 2 is voor twee fietsen (maximaal 60 kilogram). De fietsen zijn gemakkelijk te plaatsen op de fietsendrager en door de brede wielgoten kan een fiets met brede banden ook gemakkelijk vervoerd worden. Doordat er tussen de twee fietsen voldoende afstand zit, zijn ze gemakkelijk neer te zetten en door middel van frameklemmen en kunststofriemen met ratelfunctie te bevestigen.

Door de ruimte die beschikbaar is op de fietsendrager, in combinatie met het stevige frame, is het tevens mogelijk om twee e-bikes te vervoeren op de Yakima Foldclick 2.
Door het draaien van de trappers van de fietsen, is het zelfs mogelijk om de kofferbak van de auto nog te openen wanneer de fietsen op de fietsendrager bevestigd zijn.

Bevestiging

De bevestiging van de Yakima Foldclick 2 fietsendrager op de trekhaak is gemakkelijk uit te voeren door middel van het ‘Klik gewoon’-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de fietsendrager gemakkelijk recht op de kogel geplaatst wordt, waarna deze naar je toe gekanteld kan worden. Door de kanteling klikt het bevestigingssysteem automatisch vast en zit de fietsendrager goed bevestigd. De bevestiging is gemakkelijk uit te voeren en er is bijna geen kracht nodig voor de benodigde handelingen.

Bekijk de montage video

 

Yakima FoldClick 2 opgevouwen

Opbergen

De Yakima Foldclick 2 is gemakkelijk op te bergen wanneer deze ingepakt wordt. In ingeklapte toestand is het een klein pakketje waar eventueel opbergtassen voor beschikbaar zijn. Doordat de fietsendrager zo klein opgevouwen kan worden, brengt dit groot gemak met zich mee en kan deze gemakkelijk in de garage, schuur, zolder of zelfs de kofferbak van de auto opgeborgen worden.

 

Conclusie

De compacte Yakima Foldclick 2 fietsendrager is perfect voor het vervoer van e-bikes, waarbij gemak in het gebruik bovenaan staat. Zonder veel inspanning is de fietsendrager te bevestigen waarna deze direct klaar is voor gebruik!

Shop    Of bekijk de specificaties >